26 Ağustos 2010 Perşembe

Teşekkürler

Teşekkürler WWW yada internet.

Senin sayende harika bir anne ile tanıştım:Açalya Daha o beni tanımazken, ben sıkı bir okuruydum kendisinin.Yazdıkları, yaptıkları, düşündürdükleri Ata ile benim hayatımda çok şeyi taaaa okyanus ötesinden aydınlatmıştı. Aslında Ata için minnet duyuyorum desem daha sade ve yerinde olacak.

İyi ki böyle aklı başında, ne yaptığını bilen, araştıran, okuyan, bilgi sahibi olduktan sonra fikir sahibi olan anneler var. Bence bu annelerin çocukları ileride çok iyi işler yapacaklar, güneş gibi aydınlatacaklar dünyayı. ÇünküAçalya gibi annelerin büyütttüğü çocuklar; annelerinin sevgisinden emin, kendine güvenen, sevgi dolu, pozitif disiplinle büyümüş, evde aldığı eğitimle okul hayatına hazırlanmış oldukları için hepsi pırıl pırıl gelecek vaad ediyorlar bana kalırsa.

Umudum var, hem de dolu dolu umudum var :)

Sevgiler, candan yürekten teşekkürler...


Aylin

2 yorum:

  1. Kaçırmışım ben bunu, neredeyse göremeyecektim bu güzel sözleri.
    Aylin'ciğim çok teşekkür ederim, nasıl sevindim anlatamam.
    Ancak sana birşey söyleyeyim mi? Sizler asıl takdirlik annesiniz. Çünkü öyle keşmekeş, sistemin oturmadığı, geleneklerin eziciliğinin gölgesinde böyle mükemmel çocuklar yetiştiriyorsunuz. Alkışı sizler hakediyorsunuz. Biz yurtdışında oturöuş bir sistemde, düzenli ve steril, herşeyin önceden düşünüldüğü ortamlara doğurduk bu çocukları. İşimiz sizden daha kolay. Ben asıl sizlere hayranım. Seni seviyorum cancan.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim cancan.Ben de seni seviyorum. Değişecek bu ülke de ... Tabi ki olumlu olarak. Korkulanlar olmayacak. Pırıl pırıl çocuklar geliyor, çok iyi anneler var.Sevgiler, selamlar :)

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)