14 Temmuz 2010 Çarşamba

Yazdım,çözüldüm...

Bir yerden başlamalı sözcükleri dizmeye.

Nasıl olacak bu iş, formüller, teknikler, kitaplar, felsefeler, insanlar, düşünceler...Heryerden bilgi yağıyor ama marifet bilgiyi yordayıp hayatın içine yerleştirmekte.

Pekala, bir kez daha düşünmeliyim.

Önemli olan nedir? Sağlık, ok. O zaman kafaya gereksiz şeyleri takmayacağım.Mesela şu Milupa' nın sütüm yeterli mi anketine takılmayacak gözüm.Elbette sütüm yeterli deyip olumlama yapacağım.Tamam gereksizleri atıyorum aklımdan.

Kitaplara gelelim: bebek dostu olup doğal ebeveynliği savunan kitapların listesini yapıp zaman buldukça sırasıyla okuyabilirim.

Peki her bilgiyi kopyalayıp kullanacak mıyım? Tabi ki hayır. Bana uygun olanları alacağım, süzgeçten geçecek yani.Şimdiye değin başarılı gidenleri düşüneceğim ve o kanalı kullanarak devam eedeceğim yoluma.Vicdanımın ve annelik içsesimin onayladığı ve geriye ittiği şeyleri kuyumcu terazisi gibi büyük bir hassasiyetle seçebileceğime inancım tam. Aferin bana, ben yaparım :))) Neleri başardım, şimdi şu küçük kafa dağınıklığını mı aşamayacağım, peeeahhh!

Hamilelikte onca şeye üzülmüştüm ama kontrolüm tamdı.Lohusalıkta da öyle, şimdi neredeyse deneyimin ve anneliğin en keyifli günlerindeyim.Elbetteki bunu da aşacağım.Yani şu anki durumum geçmiştekilerin yanında devede kulak kalır desem yeridir...

Gönderimi yayına verdikten sonra hiçbirşeyim kalmayacak.

Olumlu duygularla son noktayı koyuyorum, nokta.

:)

2 yorum:

  1. oh,rahatlamışsındır...
    yazmak gibisi var mı? :)

    YanıtlaSil
  2. Yok tabi ki, yaşasın yazı yazmak :) Sevgiler Öykü...

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)