17 Ocak 2011 Pazartesi

Yorgun anne modeli

Keske günler 30 saat olsa... Yapamıyorlar mı? O zaman benden. Bir tane daha rica edeceğim. Zira su an, tennefuste çay içip lak lak ediyoyorum arkadaşlarımla güya ama aklım mutfakta, yarına ne pişireceğim derdinde. Utulenecekleri yerine koyamamistimcikarken, bir de lavabonun icinde kalan merdane kafamın icinde dönüp duruyor.

Biraz daha zamanım olabilseydi su an kafamı kemiren isleri tamamlayıp manikure gidebilirsin mesela ama nerdeeee, başka bahara. Zaten bu tempoda gidersem Mayis i bulur manikur randevum, yalan değil. Gecmisi ozlume tantanasına girmeyeceğim alakası yok. Ben daha iyi bir sekilde zaman yönetimi becerisine sahip bir anne olmak istiyorum, o kadar.

Böylelikle belki daha iyi uyuyan ve bakımlı güzel bir anne olurum diye umit ediyorum :)

Hafta sonu çok hareketliydik smlayacaginiz. Ondan böyle yorgunun, ayrıntılar bir sonraki postta...

3 yorum:

  1. zamanı iyi kullanıp herşeyi yapabilen bir anne modeli bence yok. Yaparım diyen de yalan söylüyordur. Ama yapabildiği kadarından mutlu olan ve herşeyi yapacağım diye kendini parçalamayan anne modelleri var..

    İnan beklentilerini azaltmak ve heryere yetişmeye çalışmaktan vazgeçmek özgür kılıyor insanı..Varsın merdane lavaboda dursun ve siz akşama menemen yiyin.. Bunların yerine sen maniküre git :))

    YanıtlaSil
  2. Bazen bende düşünmüyorum değilim şöyle fazladan bir kaç saat daha olsa diye.Ama acaba o da yetmez mi diyede korkmaktan alamıyorum kendimi:)

    YanıtlaSil
  3. Salıcam çayıra mevram kayıra olacak :) Az kaldı :)

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)