25 Ocak 2011 Salı

Geriye Dönük Oto Koltuğu Meselesi


Ata doğduğunda dedesi İrem Bebe' den Chicco Bebek Arabası & Oto Koltuğu hediye etmişti.

Geriye dönük seyahat ettiği için bir süre oto koltuğu meselesini düşünmedik.

Ama artık "geriye dönük oto koltuğu" düşünüyoruz. Nedenleri burada üm ayrıntılarıyla mevcut. Volvo kullandığımız için ona uyumlu bir araç koltuğu ararken Volvo' nun kendi sitesinde önemli açıklamalar okuyunca uzatmadık, geriye dönük oto koltuğu alacağız dedik.

Şimdi sıra temin etme kısmında ve aradığımı buldum.

Teşekkürler Damla, teşekkürler herkes :)

Sevgiler

2 yorum:

  1. Merhaba Aylin
    Blogunu uzun zamandır takip ediyorum ama yorum yazmak şimdiye kısmetmiş. Ben de Damla sayesinde bu konuyu uzun uzun araştırdım yurtdışı forumlara filan da baktım. Çarpışma testlerini izleme gafletinde bulundum. Bu kadar çok şey bilirken düz bir koltuk alamayacağıma karar verdim. Cahillik bazen gerçekten de mutluluk mu getiriyor ne?!?
    Neden Besafe'i tercih ettiğini sorabilir miyim? Madem arabanız Volvo direkt Volvo'da satılanı neden almadın? Üstelik 250 TL filan daha ucuz Volvo.
    Bizim arabamız Volvo değil ama isofix bağlantısı olduğu için uyar dedi Arkas Otomativ'deki adam. Oğlum daha 9 kilo olamadığı için şimdilik almayı 1-2 ay erteledim.
    Bir de aldıktan sonra Ata memnun mu biraz tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. @Meraklı Cüce, Bu yazıyı yazarken Volvo' yu leden çıkarma durumu vardı ve nitekim de öyle oldu. Sipariş edeceğimiz arabada isofix var, eğer uyarsa senin de önmerdiğin gibi Arkas'tan alırız uymazsa Besafe alacağız...

    Ata 11 kilo ve yeni koltuğunu henüz kullanmadığı için bir deneyimimiz olmadı. Ama mutlaka paylaşır haberdar ederim :)

    Sevgiler, teşekkürler,

    Aylin

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)