31 Ocak 2011 Pazartesi

Çok güzel şeyler bunlar...

Bilenler bilir, cicili bicili şeylere bayılırım, hatta Ata' nın doğumuna yakın çılgınlar gibi bebek süsleri ile evi doldurmuştum. Tabi o zamanlar bu kadar bilgi ve fikir sahibi değildim. Beğeniyordum işte her bir şeyi :)))

Doğurdum ama hala daha o kapı süslerine, bebek şekerlerine ne bileyim, bebek bezi pastalarına bakmaktan kendimi alamıyorum.

Çağatay doğum fotoğraflarını çektiği ailelerden bebek şekeri getiriyor mesela, ben de onları bir raf yaptım orada biriktiriyorum. Allahım, ne yaratıcı, ne kadar farklı ne kadar güzel şeyler var.

Bir de evde çekimler oluyor. Bazen maaile gidiyoruz anneye makyaj poz yardımı, yansıtıcı kullanımı gibi en tatlı amelelikleri candan yürekten yapıyorum ben de... En son gittiğim evde işte bu süs püs merakımdan ötürü bana bir haller oldu. Kal geldi mi denir, ne denir. Bebeğin kapı süslerini, şeker sepetini, altın yastığını görünce nefesim kesildi. Olamaz, olmaz! Yok böyle şeyler piyasada. "Mine bunları nereden aldın" dedim, ben yapıyorum demesin mi??????????? Uuuuuuuuuuuuuuvvvv ... hemen internet sitesine daldım: mybabyladybugs.com

Sitedekiler çok hoş ama bir de Mine' nin elindekileri görün: İNANILMAZLAR. Veee, o işçiliğe istediği rakamlar ÇOK KOMİK :)

İşte bayıldıklarım:










1 yorum:

  1. Çok güzel şeyler bunlar.Ben de bayılıyorum süslü püslü bebek şeylerine:)

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)