24 Ekim 2010 Pazar

FLP' nin mucizevi ürünlerinin kişisel deneyim sonuçları

Şimdi bir annenin önce bebeği için ihtiyacı olan çok iyi ürünlerden başlayarak sırasıyla, besin takviyeleri ve güzellik + cilt bakımı ürünleri ile ilgili size bir kaç bilgi vereceğim. Ürünlerin yanına fiyatları da yazacağım. Benden indirimli olarak temin edebilirsiniz.

Aloe First: Adı üstünde Aloe First. İlk yardım anında çok lazım bir şey. Bu bir sprey ve Her ilk-yardım kutusunda bulunması gerekir.Küçük cilt tahrişlerin, rahatlatır.Saçları çevrenin ve klorun zararlarından korumaya yardımcı olur. Kesik,çizik,soğuk-sıcak yanıklarda ve güneş yanmaları ardından bölgeyi rahatlatmada etkilidir.Ağdadan sonra rahatlatıcı etkisi vardır.Kas gerginliklerinin gevşemesinde ve adele ağrılarının giderilmesinde ciddi bir destekleyicidir.Yorgun ve şişmiş ayaklarınızın dostudur.
Geçen gün Ata düştü ve çenesini vurduğu için dudağı hafiften patladı. İlk yaptığım şey bu spreyle ağzını yıkamak oldu. Kanama durdu hemen ve sızısı dindi. Poposunu yıkadıktan sonra da bu ürünü kullanıyorum, nem dengesini acayip koruyor ve temiz tutuyor. Çok tavsiye ederim.

Aloe Lipstick: Mini bir eczanedir.Epitel dokuyu yenilemeye destek olur.Küçük yaralanmalarda kesik çiziklerde ve sinek sokmalarında rahatlıkla kullanılabilir.Kaş ve bıyık alındığında kızarıklıkların üzerine uygulanabilir. Ata' nın pişiklerine kullanıyorum, kısa sürede fayda ediyor.

Aloe Jelly: Cildi çabucak yumuşatmaya destek verir.Soğuk ve sıcak tüm yanıklardan hemen sonra uygulanırsa cildin zarar görmeden beslenmesine nemlenmesine ve çabucak yumuşamasına destek verir.Epitel dokuda yenilenmenin sağlanmasına katkı sunar. Saç derisinde ciddi bakım ve onarıma destek verir.Tüm cilt problemlerinde kullanılabilir.Mastit olduğumda Bee propolis tablet takviyesiyle bunu kullanmıştım ve çok rahatlatmıştı. Ata düştüğünde özellikle bununla incittiği yerine masaj yapıyorum, çok iyi geliyor inanın. Şaka gibi yahu.

Kış geliyor: Anne sütünü bozmayacak ve bebeğe faydası olacaklar ise şöyle:
Ancak aktarlardan alınan ekinezyaların son kullanma tarihi geçimiş oluyor bu bir. İkincisi bağışıklık için günde ancak 1kg ekinezya içerseniz işe yarar , yoksa poşet çaylardakiler faso fisodur. O nedenle size FOREVER ECHINACEA SUPREME kullanmanızı öneriyorum. Anne sütü ile bebeğinize geçer ve bağışıklığı için güçlü bir destek oluşturur.Vücudun direncini arttırıp bağışıklık sistemini güçlendirerek gribal problemler yaşanmaması için çok önemli bir destektir.İnatçı bir enfeksiyon olan mantara karşı güçlü bir besin takviyesidir. Beyin kan bariyerinden girmeyi başaran nadir bir antioksidandır. Hafızamızın dinç kalmasına katkı sunan bir besin takviyesidir. Hücre zarı ve kalp-damar dostudur.Üst solunum yollarına çok ciddi destek sunar.

Omega 3-9 Arctic Sea:Anne sütünün kalitesini arttırmak için çok isabetli bir karar olur. Bildiğiniz gibi, Tuna Nehri'nde meydana gelen kaza, Marmara Denizi' nin kirliliği gibi pek çok nedenden dolayı saf ve sağlıklı balıklar yemek hayal oldu. O nedenle soğuk buz denizine ait balıkların yağı ve saf zeytin yağının bileşiminden elde edilen aşağıdaki kapsül size çok iyi gelebilir. Biyonik çocuklar, zeki bebekler yetişebilir. Faydalarını şöyle özetleyeyim: Kalp dostudur.Dolaşım sistemindeki tıkanıklıkları açmaya destek olurken,damarlarımızın onarımına yardımcı olur.
"Dikkat eksikliğinin giderilmesine katkı sunarken,beyindeki sinir uçlarının aralarındaki iletkenliğe ve hafızamızın güçlenmesine destek olur.
Omega 3- balık yağı,omega 9 zeytin yağı bileşimi ile iyi kollestrolü yükseltmeye katkı sunarken kötü kollesrolü düşürmeye destek verir."

Propolis:Propolis arıların bitki filiz ve tomurcuklarından topladığı, kovan giriş deliğine, çatlak ve kırıkları kapattığı, antibakteriyal, antiviral, antifungal, antioksidan, antiparazitik özelliklere sahip yapışkan ve reçinemsi bir maddedir. Bu ürün ise: Vücudumuzda tepeden tırnağa hangi nedenle olursa olsun ihtiyaç duyduğumuz,vücudumuzun direnç oluşturamadığı,çok özel bir antibiyotiktir.
Vücudumuzun tüm sistemlerinde ve organlarında ihtiyaç halinde bakım ve onarım yapabilen doğal bir antibiyotiktirDoğadaki en güçlü antibiyotik olarak bilinen propolis;ağaçlardan çıkan bir reçinedir.Bal arıları,propolisi toplarlar metabolize ederler.Daha sonra kovanlarını korumak için propolisle sıvarlar bu yüzden arı kovanlarının içi çoğu ameliyathaneden dana temizdir.

Aloe Blossom Herbal Tea:Sütünüz artar, detoks özelliği ile vücudu rahatlatır,bedenin incelmesine yardımcıdır.Toksinlerin atılımına destek verirken dolaşımı düzenlemeye katkı sağlar.Şeker düzeyini dengede tutmaya destek verir.
Midemizin rahatlamasını sağlarken rahat gaz çıkarmamızı teşvik eder.
Hafızamızın dinç kalmasına katkı sağlarken kaliteli uyku uyumamıza yardımcı olur.
Bağışıklık sistemimizi güçlendirir.Kalp- damar dostudur.
Kullanımı:Bir poşetten 1-1,5 litre çay elde edilir.(15-20 bardak)sıcak ve soğuk içilebilir.Arzuya göre 1 kupaya ve ya 1 -1,5 litre kaynamış suya poşet yırtılarak atılır.15 dk demlendikten sonra gün içinde tüketilir.Ertesi güne kalan çay tekrar kaynatılmaz ,soğuk olarak içine 1 parça buz ya da nane yaprağı eklenerek tüketilebilinir.Aç,tok fark etmez.Ayrıca poşet olarak demlendiğinde kalan poşetler cilt temizliğinde kullanılabilir ya da saksıda yetiştirdiğiniz çiçeklerinize doğal gübre olarak kullanabilirsiniz.

Kilo kontrolü için:
Aloe Vera Gel İçecek
Bee Propolis
Omega3-9
Forever Lean
Aloe Blossom Herbal Tea' öneririm. Ama doktorunuza danıştıktan sonra. Bir sakıncası olduğundan değil, daha emin ve sağlıklı yol alabilmemiz için bunu isterim. Doktorunuz OK derse gönderebilirim. sütünüze zararı olmaz ancak süt dengesi oturmamış annelerin kullanmasını önermem. 6 ay ve üstü olursa daha iyi olur.

Evde güvenli temizlik için Aloe MPD:
Çevreye zarar vermez.Ayrıştırılabilinir içeriktedir. Yumuşak ve hassasdır,ellere zarar vermezEv temizleyicisi olarak; yerde, fayansta, ahşapta, çamaşır yıkamada,camda,halı yıkamada ve elle yıkanan bulaşıkta çok ideal ve ekonomik bir deterjandır.Bebek kıyafetlerinin yıkanmasında ideal olup alerjik ve hassas cilde sahip insanların kıyafetlerini yıkamada da gönül rahatlığıyla kullanılabilir.
Kullandığımı söylememe gerek var mı :)

Şampuan ve saç kremi de süper: ancak daha süper bir şey var o da Likit sabunu: Bütün cilt tiplerinde kullanıma uygun, cildin Ph dengesini korurken nemlendirme özelliği de vardır. Traş köpüğü olarak kullanılabilir.Aloe Likid Soap’ın uygulandığı yerde 4 saat mikrop yaşamaz.Göz yakmaz çocuk ve bebeklerde idealdir.Şampuan olarak da kullanılabilir. Makyajınızı da kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Çok tavsiye ederim.

Cildinizde tahriş, alerji vesaire varsa, sorunluysa, sabunla yıkayıp ALOE PROPOLİS KREMLE nemlendirirseniz kısa sürede sonuç alabilirsiniz.Aüda sonrası cildinizi ferahlatır, tahrişi önler...vb gibi Aranızda bunu deneyimleyenler kesin vardır.

Diz ağrısı, kas ağrısı, bozulmuş, tahriş olmuş cilt problemleri için Aloe MSM jel: 48

Cilt temizliği için Forever Aloe Scrup:

Yorgun ayaklara, tutulan kaslara Heat Lotion, sürünce yakan cinsten ama sonuç harikulade:

Göz altı torbaları için Forever Alluring Eyes krem: bende sonuç süperdi:

Nemlendirici: Süper bu da...! :)

Daha çok sayıda ürün var ama bunlar benim denediklerim.

VSN: Gece ve gündüz görüşünü destekleyen çok çok önemli bir takviyedir.Hücrenin sağlıklı kolejen üretimini desteklerken,serbest radikallerle de savaşır.Katarakt hastalığına karşı vücudun korunmasına destek sağlar. Gözümüzün,ayrılmaması gereken bir dostudur.

Atura MIN:
Güzel gözlerimizin daha iyi görmesine destek olur.Parlak kirpik ve kaşlara sahip olmamıza katkı sağlar.İçerisindeki çinko sayesinde kıkırdak dokularımızın saat gibi çalışmasına destek verir..Şeker seviyemizin doğru ölçüde olması ve düzenli kalmasına destek olur.Doğal olarak deniz bitkileri ve canlılarından elde edilerek hazırlanmış,kalsiyum,fosfor, magnezyum,selenyum ve kromyum içerikli multi-mineral formülü ile güçlendirilmiş ature-min özel ve özellikli bir üründür.

Forever Calcium tablet: Vücudun kemik,kas yapısının devamlılığına ciddi katkı sağlar.Kalp dostudur.Vücudumuzda birçok hormonun düzenli salgılanmasına destek olur.Forever kalsiyum mideye dokunmaz,kolay ve hızlı sindirilir. Emzirme döneminde özellikle lazım.

Ginko Plus: Beyin damarlarının elastikiyet kazanmasına yardımcı olmasının yanı sıra kanda pıhtı oluşmasını engellemeye destek verir.Hafızada tutma yeteneğini destekler beyin kan bariyerini geçebilen ender gıdalardandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)