6 Eylül 2010 Pazartesi

Mıy mıy mıy...



Aman ya! Ben ne kadar çok boş ve gereksiz yere kendime baskı yapıyormuşum meğer!

Ata yemek yiyor mu?Tabağındaki bitti mi? Doydu mu? Doymadı mı? Acaba karnı aş mı???

Bu vesveseleri bir kenara bırakınca ben de rahatladım o da.neymiş o öyle mıy mıy mıy mıy.Vıyy vıyy vıyy vıyy! Bir kere Ata anne sütü ile beslenen bir aslancık. Onun dışında öğünlerini şaşmadan ve kasmadan alıyor.Bazen yemek istemiyor o kadar!

İyi de bu dünyanın son değil ki??! Sen hergün yiyor musun kızım! diyorum kendi kendime.Ya da "Ata bugün yedi mi? Ne yedi?" suallerini soran sualcilere de aynı yanıtı veriyorum. Yahu adam ço kaç olsa der "mama" diye. Sonra çok aç olsa üzerime saldırır emmek ister. Yiyor işte bir güzel.

Daha fazlasını istemek Ata'ya yapılacak en büyük haksızlıktır. Bu tür mahalle baskılarından ayrıca ben bile çok sıkılmışken Ata'nın bunalması çok normal.

Ben mis gibi mamalar yaparım, Ata'cım da mis gibi yer. Yemezse de canı sağolsun. Yeter ki sağlığı, mutluluğu, huzuru yerinde olsun.

Gerisi boooooooooooooooooooooş! :)))

Bu böyle biline.

Sevgiler...

Aylin

5 yorum:

  1. böyle düşünmene sevindim keşke hayatın her anında bunu yapabilsek.Böyle uygulamaya devam edersen bundan sonra hayat çok daha rahat olacak. Çocuk aç ise yer 1+1=2 gibi bişey bu.

    YanıtlaSil
  2. Böyle düşünmene sevindim. Keşke hayatın her aşamasında bunu uygulayabilsek. Aç çocuk yer kardeşim 1+1=2 gibi bişye bu. Uykusu varsa uyur,aç ise yer vs vs. Önemli olan dediğin gibi sağlıklı ve mutlu olması

    YanıtlaSil
  3. Tabi ya en güzeli! Biraz rahat olmak lazım sanırım. Sevgiler, Ata'ya öpücükler:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim sevgili Yasemin, böyle düşünmek en azından beni rahatlatıyor.Dolayısıyla Ata'yı da :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederiz güzel Nehir' in güzel annesine :) Sevgiler bizden ve tabiiiii öpücükler de ...

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)