25 Eylül 2010 Cumartesi

Ata'nın doğumundan bugüne kullandığım ürünler

Size tavsiye edeceklerim var!!!

Şöyle bir düşündüm de; etradımdan çok destek aldım, şimdi destek olma sırası bende. Anlatacığım ürünler yeri geldi hayat kurtardı, yeri geldi Ata'cığım çok rahat etti, yeri geldi ben çaresizliği aştım.

Lafı kısa kesiyorum, Aydın havası olsun, hemen anlatmaya başlıyorum:

İşte ilk ürün:

Aloe Blossom Herbal Tea


Bu çayı bana çok samimi arkadaşım Ayşegül önermişti. Kendisinin Ata'dan 6 büyük bir oğlu var.Doğduğundan beri göz kanalı tıkalı ve sağ gözü sürekli çapaklıydı.8 aylık olana değin doktor doktor gezmişler ve bebeği için bir çözüm bulamamışlardı. Hangi doktor görse ameliyat diyordu. Ayşegül' e ziyarete gelen Ayşe Hanım, bebeşin gözlerini bu çay ile silin iyileşir demiş, Ayşegül bu sözü dinlemiş ve silmişti.
Ertesi sabah pırıl pırıl bir gözle uyanan bebiş gülücükler saçarken, Ayşegül sevinçten ağlamıştı.Sevincinden herkese telefon açıp durumu bildirmişti.
Bu mucizeyi gören ben mırın kırın ettiğim bu çayı içmeye başladım.
Amanın!!!! 1 haftaya kalmadan sütüm arttı benim.Ata henüz 20-25 günlüktü, arada mama takviyesi yaptığımız günlerdi, bu çayla sütüm artınca büyük bir sevinçle mamaları çöpe attım.
Ayrıca, sakinleştiriyor,
daha iyi bir uyku kalitesi sağlıyor,
mideyi rahatlatıyor,
... ve çok ciddi bir kalp damar dostu.
Zayıflamak isteyen herkes gönül rahatlığıyla içebilir.
Bana kilo konusunda da çok faydalı oldu.12 kiloyu hoplamadan zıplamadan verdim gitti bile...! :)
Göz çapaklanmalarında da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bir poşetten 1-1,5 litre çay elde edilir.(15-20 bardak)sıcak ve soğuk içilebilir.Arzuya göre 1 kupaya ve ya 1 -1,5 litre kaynamış suya poşet yırtılarak atılır.15 dk demlendikten sonra gün içinde tüketilir.Ertesi güne kalan çay tekrar kaynatılmaz ,soğuk olarak içine 1 parça buz ya da nane yaprağı eklenerek tüketilebilinir.Aç,tok fark etmez.

Ayrıca poşet olarak demlendiğinde kalan poşetler cilt temizliğinde kullanılabilir ya da saksıda yetiştirdiğiniz çiçeklerinize doğal gübre olarak kullanabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Günlük 1,5-2 litre su tüketilmesi tavsiye edilir
Bulandan yapandan Allah bin kere razı olsun.

Şiddetle tavsiye ediyorum. İsteyene bu ürünü ve anlatacak ürünleri gönderiyorum,bilginize.

Bee Propolis


Propolis, arıların kovanlarının yalıtımında kullandığı bir maddedir. Genel faydalarını okumak için
buraya bakabilirsiniz. Sezaryan ameliyatından sonra yaranın daha hızlı kapanması için bu ürünü çok şiddetle tavsiye ederim. Bende neredeyse iz kalmadı diyebilirim ve yarayı inanılmaz rahatlatıyor.
Antibiyotik özelliği vardır ve hastalıklara karşı daha dirençli olmanızı sağlar.Grip nezle size uğramaz. Tecrübeyle sabit, "maşallah" diyorum :)

Omega 3- Omega 9 Arctic Sea


İşte benim ilacım!... Soğumdan sonra yaşadığım travma sonrası stres bozukluğu için derdime deva olan şey, Artctic Sea.(Bunu her anne yaşar, biliyorsunuz) Hafızamı toparladı, dikkatimi kontrol etmeme yardımcı oldu ... Ama en önemlisi kılcal damarlara kadar hepsinin yeniden tazelenmesini sağladı. Bilindiğinin aksine kilo yapmıyor, tam tersine, Omega 3 ve Omega 9 kilo kontrolüne ciddi katkı sağlıyor. Diyorum ya hoplamadan zıplamadan 12 kilo verdim ben bunlarla... :) Sabah kalktığımızda ve akşam yatarken aç karnına ılık bir bardak su ile 1-2 kapsül alınmalıdır.

Nature MIN


Sürekli ve düzenli kullanarak süt kalitesinin artmasına faydası var ve o gıcık sezaryan yarasının daha kolay kapanmasını sağladı bende. Diğer faydaları için şöyle deniyor:Güzel gözlerimizin daha iyi görmesine destek olur.Parlak kirpik ve kaşlara sahip olmamıza katkı sağlar.İçerisindeki çinko sayesinde kıkırdak dokularımızın saat gibi çalışmasına destek verir..
Şeker seviyemizin doğru ölçüde olması ve düzenli kalmasına destek olur.Doğal olarak deniz bitkileri ve canlılarından elde edilerek hazırlanmış,kalsiyum,fosfor, magnezyum,selenyum ve kromyum içerikli multi-mineral formülü ile güçlendirilmişmiş


Aloe First


Bu işte süper bir ürün. Ata' nın alt temizliğini su ve pamukla yapmıştım ilk 6 ay.Suyla sildikten sonra Aloe First' ü bir kere elimin içine sıkıp popoyu yine bununla silip kuruladığımda sonuç mükemmel olmuştu. Çocuğum hiç pişik olmadı desem??? !!! :)))

Acayip tavsiye ederim, bu ürün her eve lazım: diğer faydaları ise:Her ilk-yardım kutusunda bulunması gerekir.Küçük cilt tahrişlerin, rahatlatır.Saçları çevrenin ve klorun zararlarından korumaya yardımcı olur.
Kesik,çizik,soğuk-sıcak yanıklarda ve güneş yanmaları ardından bölgeyi rahatlatmada etkilidir.
Ağdadan sonra rahatlatıcı etkisi vardır.
Kas gerginliklerinin gevşemesinde ve adele ağrılarının giderilmesinde ciddi bir destekleyicidir.
Yorgun ve şişmiş ayaklarınızın dostudur.İçerisinde kadife çiçeği özü,adaçayı özü,kekik özü, sodyum citrate,okaliptüs özü,E vitamini,propolis vb. maddeler bulunur.
Kullanım şekli ve miktarı: Rahatlatmak amacı ile cilde dilediğiniz zaman istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz.


Aloe MSM Jel ve Aloe Propolis Krem




Açılımı:METHYL SULFONYL METHANE...

Bu ürünlerle cildim için kullandım ben ve pürüzsüz bir sonuç aldım. Bakın bu doğuma girmeden az önce çekilmiş bir fotoğrafım

Gördüğünüz gibi pütürlü, sivilceli bilmem ne bilmem ne...!
Dünyanın parasını verip,çok meşhur ve bilindik marka ve yöntemlerle bir türlü düzelmeyen cildim 12 ay sonra MSM JEL ve Propolis Krem sayesinde bakın neye döndü:

İşte sonuç, bazen hiç kullanmadığım, kullanamadığım zamanlar oldu yoğunluktan. Hani doğum sonrası değil süslenmek 5 dakika uyumak büyük bir lüx iken ... :) Arada sırada sürerek ciddi bir düzelme oldu cildimde.
SİZCE ??? OLMUŞ MU??? :)Spordan sonra veya ağrıyan dizlerinize, kaslarınıza kullanabilirsiniz.Akneli cildinize, derideki tahrişlere Propolis krem çok iyi gelecektir. Önemle tavsiye olunur :)

İsteyenler bana mail atarsa pek iyi olur -tekrar-...

Aloe Heat Lotion Creme


Bu kremi kramp girdiğinde yada kas ağrılarını, boyun tutulmalarını rahatlatmak için kullandım. Ayrıca doğum sonrası arada sırada zorlayan karın ağrılarına çok iyi geldi.Sürünce hafiften yakıyor gibi oluyor ama sonuç çok iyi :)

Aloe Mouisturizing Creme


Süper bir nemlendirici,ister yüz ister vücut için...Kokusu da pek hoş, nem dengesini koruyor ve cildi sağaltıyor. Ph dengeleyici ayrıca.Bir de makyaj altı için ideal bir krem. Tavsiyemdir ...Ben çok ama çok faydasını gördüm ve her gece uyumadan önce sürmeye özen gösteriyorum.

Alluring Eyes


İşte göz altı torbalarımı yok eden krem. Süper birşey bu.Minik dev kısaca. Şiddetle öneririm.

Aloe Bright Toot Jel
Bu macunun özelliği içinde floridin olmaması.Hatta sırf bu ve diğer içerik bileşenleri nedeniyle 1999 da İsveç' in en iyi macunu seçilmiş, İslami helal sertifikası almış. Ama önemli olan bu değil. Bu macun sayesinde diş eti sızlaması, aft ve benzeri şeyler tarihe karıştı desem? Yalan değil. Maaile kullanıyoruz ve çok memnunuz.

Aloe Lipstick
Ata' nın nadiren oluşan pişiklerine kullandım ve çok çabuk etki etti. Piyasadaki bilinen kremlerden kat be kat daha hızlı ve temiz sonuç aldım. Müzminleşmiş uçuk, dudaktaki çatlaklara o kadar iyi geliyor ki...Kullandığım en eski ve ene köklü FLP ürünüdür.2003 ten beri kullanıyorum, pek bir faydasını gördüm...Açıklama olarak şöyle diyor: Epitel dokuyu yenilemeye destek olur.Küçük yaralanmalarda kesik çiziklerde ve sinek sokmalarında rahatlıkla kullanılabilir.Kaş ve bıyık alındığında kızarıklıkların üzerine uygulanabilir. E, süper!!!

Aloe Liquid Soap


Bu bir sabun ama her türlü kişisel temizlikte kullanılabiliyor. Ata yeni doğduğunda
sürekli el yıkıyorduk ve öğrendik ki bu sabunla el yıkandıktan sonra yaklaşık 4 saat kadar bir süreyle elde mikrop yaşamıyormuş.Harika dedik, çifter çifter satın aldık. Yine daha sonra öğrendik ki çifter çifter satın almaya gerek yokmuş. Şişe bitince sulandırıp kullanınca da aynı etkiyi gösteriyormuş:)Çok ekonomik ve ucuz bir ürün.Bebek ve çocukların temizliğinde güvenle kullanılır diyor. Ben genelde Ata' nın ellerini bununla yıkıyorum.Tecrübemiz var bu konu yani :)Saç şampuanı olarak ve traş losyonu olarak da kullandı eşim. Ayrıca süper bir makyaj temizleyici; "göz yakmıyor"

Aloe Jojoba Şampuan


Bu şampuan saçları güzelleştirmenin ötesinde dökülmesini engelliyor. Jojoba kokusuyla muhteşem.Saçları beline kadar olan bir kadın olarak ben bu şampuanı çok ekonomik buluyorum çünkü az bir parça kullanmak yetiyor.Emzirme döneminde yaşanan saç dökülmeleri için düşünülebilir bence...

Forever Aloe MPD
Doğal Komplike Detarjan



Ata' nın çamaşırlarını ve kendi çamaşırlarımızı bununla yıkadım, yıkıyorum, yıkayacağım.Artı olarak sulandırıp 60 derecede bulşık makinesinde kullandım, sonuç mükemmel oldu.Tabi ev temizliği, seramik,banyo,ahşap,cam ve halı temizliğinde yine sonuç harikulade oldu.Bunu özellikle bebeği olan, yürüyen, emekleyen her anneye tavsiye ederim.

Özetleyecek olursam FLP'nin
-Çayı
-Propolis Tableti
-Omega takviyesi
-Mineral takviyesi
-Aloe First spreyi
-MSM Jeli
-Heat Lotion'u
-Propolis kremi
-Nemlendiricisi
-Göz kremi
-Diş macunu
-Sabunu
-Şampuanı
-Deterjanı
ve lipstick' ini tavsiye ediyorum. İsteyenleriniz olursa iyi ve uygun koşullarda size gönderebileceğimi tekrar belirtmek istiyorum. Bunun için bana mail atmanız yeterli olacaktır.

Ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için Forever Living Products sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir sonraki yazı dizisi yine tavsiyelerimle ilgili olacak... Sakın kaçırmayın ;)

Sevgilerimle

2 yorum:

  1. dedim ya blogunuzu yeni inceleme fırsatım oldu diye, çok güzel paylaşımlar yapmışsınız elinize yüreğinize sağlık..

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)