2 Temmuz 2011 Cumartesi

Yaşıyorum, yazıyorum!

Uzun zaman oldu yazmayalı. Bir kaç kez elim gitti klavyeye ama ı-ıh. Bıraktım tuşları, geri çektim ellerimi.

İçimden gelmiyorsa zormalamanın bir anlamı yok diye düşündüm ve hafiften inzivaya çekildim. İyi de oldu. Kendime zaman ayırmaya çalıştım, kendimi dinlemeye, uzun zamandır yapmadığım şeylere vakit bulmaya çalıştım.

Yürüdüm mesela, ellerim ceplerimde, kafamdaki dumanı tüttüre tüttüre.

Sonra şeklimi şemalimi şöyle bir eden geçirdim.

Saçlarım belime kadardı.

Saçlarımı kısaltmanın keyfini yaşadım.

Önce böyle,



Sonra böyle,



En son ise şöyle:



Duyar gibi oluyorum, "depresyonda mısın" dediğinizi. Yanıtım evet. Bu eveti yazmak ve gerçekten bir evet olduğunu bilmek harika bir duygu. Çünkü artık eskisi gibi kendi sıkıntı ve çözmem gerekenleri hazır altı etmiyor, ne yaşayacaksam yaşamaya gayret ediyorum. Sonra daha güzeli yardım alıyorum. Çok iyi bir ailem, muhteşem bir oğlum, süper bir psikologum var. Üstelik tamamlayıcı tıptan da yardım alıyorum. Eğer siz de dardaysanız ve artık genişlemek istiyorsanız, işte bu kapıları çalabilirsiniz.

Uzman Psikolog Iraz Toros Suman
Doç.Dr.Mehmet Gürsel

Kuş gibi oldum. Az bir şey kaldı, onlar da geçeeerrr gider evelallah :)

23 Mayıs doğum günümdü, harika bir süpriz partı hazırlayan eşime, yalnız bırakmayan arkadaşlarıma, arayan, mesaj gönderen sevdiklerime çok teşekkür ederim. Seviyorum sizleri.

Birikmiş çok şey var zihnimde, fırsat buldukça yazarım yine. Hele Ata ile ilgili öyle çok şey var ki.... Yazacağım söz :)

Şimdi yemek ve temizlik zamanı. 2 aylık bir tatile çıktım ve gerekli tatil düzenini baştan oturtup 2 ay boyunca deli gibi gezmeyi planlıyorum :)))))))))))))

Darısı başınıza :)

Sevgiler

9 yorum:

  1. Aylin son halin favorim bilesin:)
    Rahat olmak,işini daha bir kolaylaştırıyor insanın. Kuş gibi deyimini beğendim hatta senin adına çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  2. sizi yeni takibe başladım,yazılarınız harika daha da çok yazmanız dileğiyle... bu arada kısa saç daha çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Hosgeldin Aylin;

    merak etmistim ben de. facebooktan sana mesaj yazistim ama cevap alamadim. herseyin daha iyi olduguna sevindim (ayni yorumu yanlislikla baska bir postunadaha yaptim pardon).

    Saclarini cok begendim bu arada

    YanıtlaSil
  4. Bende beğendim yeni saçını. Beline kadar olan halide şahane ama bu halide şahane olmuş. Güle güle uzat. İyi olmanada ayrıca çok sevindim. :)

    YanıtlaSil
  5. bence bir daha cesaret et ve daha kısa bir model dene süper olur bak göreceksin , ilk kestirdiğin saçlarını ne yaptın ayrıca

    YanıtlaSil
  6. Saçlar kademeli olarak kesildiği için postiş vesaire olamadı. Çöpteler yani :)

    YanıtlaSil
  7. Her halin güzel gülüm :) ama var ya 2.halin süpermiş gözlerin nasıl ortaya çıkmış çok beğendim tüü tüüü maaşallah :) geçmiş doğum günün kutlu olsun canım..bir daha gitme biryere ya da giderken haber ver merak ediyorum tımam mı :)

    YanıtlaSil
  8. yakın zamanda daha kısa saçla görmek umuduyla seni , ilk kesilen saçlar baya uzunmuş postiş olurdu onlar kuaförün mü aldı yoksa

    YanıtlaSil
  9. İlk önce 1 karış, bir ay sonra 1 karış daha ondan sonra 10 cm kadar kesildiği için postiş olamadı, çöpe gitti saçlar.

    YanıtlaSil

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsan durma, yaz. Haydi yorumla :)